Toe aan
zweetloos
slapen?

Heerlijk koel en luchtig slapen
zonder woelen en draaienBen jij ook héélemaal klaar met die zweterige, plakkerige nachten en het wakker worden met een klamme prop deken aan je voeteneind? Wij snappen dat, vinden wel zelf ook niks. Een van de redenen waarom wij kiezen voor wollen beddengoed. Wat zeg je, luchtig onder de wol!? Jazeker, onze wol van Australische Merino-schapen bestaat uit fijne haartjes die licht kroezen, waardoor het goed ventileert en het verwerkt je lichaamsvocht uitstekend. Zo werkt het heerlijk verkoelend en houdt het je lichaam op temperatuur. Beleef woelloos slapen met CAPAS!

Profiteer nu van showroomkorting!

Plan nu een afspraak in de showroom om het bed te voelen en te bekijken en profiteer t/m 21 augustus 2021 van 15% showroomkorting! Zo kan je goed slapen voor een goede prijs.

Perfecte vochtregulatie

Luchtig en verkoelend

Uitstekende ventilatie

Gertrude van den Belt
‘Geen rugpijn meer en niet meer zweten’

De service was erg goed en toegankelijk. Het bed werd zo snel mogelijk gebracht, zodat het op tijd was voor mijn bevalling en ze hebben een extra kussenvulling opgestuurd. Het oude bed gaf mij pijn in rug en schouders en dat is nu voorbij. En door de natuurlijke materialen zweet je niet in dit bed!

Benieuwd? Bel (085) 040 9090

en maak een afspraak


Neem vrijblijvend contact op en plan een afspraak, dan ontdek je zelf het luchtige genot van een CAPAS bed! Welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Let op: onze showroom is geopend, maar i.v.m. het coronavirus enkel op afspraak te bezoeken.

Vraag de gratis brochure aan

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem gratis aan, dan ontvang je 'm digitaal!