afspraken nakomen
zo simpel is dat.

weergaloze
service.

Waar zullen we afspreken?

Geen zin in of tijd voor een ritje naar onze showroom? Komen we toch bij u langs. Wij hebben een compleet ingerichte rijdende showroom. Bel ons en wij komen. Waar ook in Nederland.

Bereikbaar tot 9 uur 's avonds

Wij zijn op werkdagen bereikbaar tot 9 uur 's avonds. Bellen, mailen, whatsappen: maakt allemaal niet uit. Als we maar contact hebben toch? Sowieso reageren we binnen 24 uur op je e-mail (maar vaak veel sneller).

We komen het bed persoonlijk brengen

Een van onze eigen medewerkers komt het bed bij jou brengen. In de slaapkamer (dus niet voor de deur – zoek het verder maar uit). We leveren het bed kant-en-klaar af, afgesteld en wel.

En laten alles schoon achter

Als we je bed komen brengen nemen we indien gewenst ook je oude bed en matras mee en we maken de vloer van je slaapkamer weer mooi schoon (dat laatste doen we trouwens standaard).

en garantie?
ja, zeker.

100% tevredenheidsgarantie

Het klinkt gek, maar slapen op een écht goed matras is best even wennen. De meeste mensen slapen al vanaf dag één als een roos op ons matras. Anderen hebben meer tijd nodig. Daarom geven we je maar liefst 90 nachten de tijd om te wennen.

100% retourgarantie

Ben je na die 3 maanden nog niet tevreden over je matras, dan halen wij deze kostenloos bij je op en krijg je jouw geld terug.

100% fabrieksgarantie

Omdat wij het volste vertrouwen hebben in de producten die we leveren geven we 10 jaar garantie op onze matrassen en op de lattenbodem. Standaard.

100% servicegarantie

We hebben intussen heel wat ervaring, zodat de afstelling van je bed vrijwel altijd in één keer goed gaat. Lig je toch nog niet helemaal lekker? Dan komen we langs voor een extra fijnafstelling. Gratis en zo vaak als je wilt.* Hoef je daar niet wakker van te liggen.​​​​​​​

* Ook als je het bonnetje kwijt bent.