Bed voor de perfecte nachtrust

Bedbodems
en matrassen

De bodem

Ruggegraat van onze bedden


Elk lichaam is uniek. Daarom is de Capas-bodem volledig aan te passen aan jouw lichaam.

Hierdoor kan jij volledig ontspannen en creëren wij een ergonomisch verantwoorde lighouding. Zo voorkom je rug- en nekklachten en geniet je van een diepe slaap.


Het instellen van jouw Capas-bodem gebeurt in de showroom. Door een professionele adviseur, ondersteund met de visie en kennis van de fysiotherapeut. Ervaar je na levering toch nog klachten? Geen nood. Gedurende de garantieperiode van 10 jaar mag je kosteloos een beroep doen op onze instel-service aan huis.

Adviseur Albert legt uit


‘Zo stellen we de

bodem handmatig

op je lichaam in’


In deze video legt slaapadviseur Albert
Visser uit hoe de lattenbodem volledig
op jouw lichaam is ingesteld.
Waarom kiezen voor een Capas-bodem:

01

Jouw lichaam is
het uitgangspunt


Wij kijken eerst naar je lichaam. De lengte, de breedte van schouders en heupen. We willen het allemaal weten zodat we het bed op jouw lichaam kunnen aanpassen.

02

Altijd de juiste ondersteuning


Het kan gebeuren dat in de loop van jaren je lichaam veranderd. Je mag dan, gedurende de garantietermijn, kosteloos gebruik maken van de instelservice aan huis.

03

Duurzaam en milieubewust


De latten zijn van duurzaam, gelaagd beukenhout en de vering van Hytrel, een kunststof die ook na jaren niet uitdroogt of scheurt. Vandaar die 10 jaar garantie op bed én bodem.

"Capas heeft ons heel goed geadviseerd, vooral op afspraak is echt heel fijn! In alle rust wordt alles uitgelegd over het matras/slaaphouding enz.
De eerste 2 weken moesten we echt wennen, nu inmiddels bijna 3 maanden verder willen wij nooit meer anders!! Echt in één woord fantastisch!"

Hennie, Puttershoek

Het matras

100% natuurlijk en op maat


Bij een matras zijn drie factoren van belang; ergonomie, drukverlaging en temperatuur. Een Capas-matras scoort op elke factor een 9+. Met als resultaat voor jou; een perfecte nachtrust.


De kern van ons matras is gemaakt van 100% natuurrubber. Door zijn extreem hoge puntelasticiteit neemt het de druk op het lichaam volledig weg. De zeven ergo-zones zorgen voor een goede ergonomische lighouding.


Omdat ieder lichaam anders is, voorzien wij in 9 varianten matrassen, verschillend in dikte en hardheid. Tijdens je bezoek aan onze showroom beoordeeld de adviseur welke variant het beste bij jouw past.


De tijk (hoes om het matras) is gemaakt van merinowol en bamboe waardoor je altijd een goede temperatuur ervaart. Nooit meer last van te warm of te koud, en lekker ademend.


Ons matras is volledig gemaakt van natuurlijke materialen en bevat geen giftige stoffen. Door de toepassing van 100% natuurrubber gaat het matras heel lang mee. Daarom geven wij 10 jaar garantie. Dat is pas duurzaamheid!

Adviseur Albert legt uit


‘Het hart van het

matras is volledig gemaakt van 100%natuurrubber’


In deze video legt slaapadviseur Albert Visser
uit waarom de matrassen van CAPAS zo
uniek, duurzaam en comfortabel zijn.

Waarom kiezen voor een Capas-matras:

01

100% natuurlijk


Onze matrassen hebben een kern van 100% natuurrubber. De tijk is van bamboe en merinowol. Onze matrassen bevatten geen giftige stoffen en zijn met zorg voor natuur en milieu geproduceerd.

02

Weg met vocht


Door de ademende eigenschappen van natuurrubbber en de vochtregulerende werking van bamboe en wol, slaap u altijd droog en blijven bacteriën en schimmels buiten het bed.

03

Ideale houding


Het natuurrubber, met zijn drukveralgende eigenschappen, geeft een heerlijk comfort. Samen met de 7 ergo-zones en de 9 leverbare varianten zorgen wij altijd voor een perfecte match.

Benieuwd? Bel 085 040 9090

Of plan een afspraak​​​​​​​

Gratis
brochure


In deze brochure vind je alle informatie over onze bedden. Vraag 'm snel gratis aan!

Ontdek meer over het Capas bed

Hoofdborden en ombouwen

Beddengoed
en kussens

100% natuurlijke materialen

Alles wat je
wilt weten over
goed slapen