Bed voor de perfecte nachtrust

Bedbodems
en matrassen

De bodem

Ruggegraat van onze bedden


Elk lichaam is anders. Daarom maken we bij CAPAS bedden met een bodem die we handmatig instellen op het lichaam van elke individuele slaper. Bij onze lattenbodems is de vering van elke lat instelbaar, zodat we je bed kunnen afstemmen op jouw proporties. De bodem is ook verstelbaar in hoogte en dat is uniek! Deze handmatige afstemming van de lattenbodem is onmisbaar als je het ons, de fysiotherapeuten waarmee we samenwerken en onze klanten vraagt. Bij CAPAS werken we met 3 soorten bodems: Vast, handmatig verstelbaar en elektrisch verstelbaar.
Adviseur Albert legt uit


‘Zo stellen we de

bodem handmatig

op je lichaam in’


In deze video legt slaapadviseur Albert
Visser uit hoe de lattenbodem volledig
op jouw lichaam is ingesteld.

3 kernwaarden van onze bedbodems:

01

Jouw lichaam is
het uitgangspunt


Wij kijken eerst naar je lichaam. De lengte en de breedte van schouders en heupen, we willen het allemaal weten zodat we de lattenbodem jouw lichaam kunnen afstellen. Op maat, dus.

02

Ondersteuning
waar het nodig is


We stellen van elke lat apart de hardheid én de hoogte in, voor een ergonomie die aansluit bij de proporties van jouw lichaam. Zo geven we je lichaam extra ondersteuning waar dat nodig is.

03

Duurzaam en sterk: hout en kunststof


De latten zijn van duurzaam, gelaagd beukenhout en de vering van Hytrel, een kunststof die ook na jaren niet uitdroogt of scheurt. Vandaar die 10 jaar garantie op bed én bodem.

CAPAS biedt in alle

opzichten de beste

ondersteuning.

Het matras

In één tijk te leveren: uniek!


Een CAPAS matras is in elke maat leverbaar en verkrijgbaar in verschillende hardheden, diktes en zones. Daarmee is het matras volledig af te stemmen op het lichaam. Ze geven optimale steun en zorgen voor een gezonde vochthuishouding. En wij leveren niet alleen bodems, maar ook maatmatrassen met natuurlatex kernen in verschillende hardheden, aangepast aan uw lichaamsgewicht. Vervolgens bieden we ook nog een basis en een premium variant, waarbij de laatste nog een extra schouderzone bevat voor mensen met een gevoelige rug/nek. En de matrassen kunnen in één tijk worden geleverd, waardoor je in een tweepersoonsbed één heel matras hebt, maar toch allebei je eigen hardheid als kern. En geen last hebt van de ‘gleuf’ in het midden; uniek in Nederland! En... je krijgt 10 jaar volledige garantie.

Adviseur Albert legt uit


‘Het hart van het

matras is volledig

gemaakt van 100%

natuurrubber’


In deze video legt slaapadviseur Albert Visser
uit waarom de matrassen van CAPAS zo
uniek, duurzaam en comfortabel zijn.

3 kernwaarden van onze matrassen:

01

Op temperatuur


Ons 23 cm. dikke matras is opgebouwd uit verschillende lagen. De omhullende stof of tijk is van bamboevezels. Deze stof voelt zacht en luxe aan en heeft een antibacteriële en schimmelwerende werking.

02

Weg met vocht


Direct daaronder komt een laag merino-wol die de temperatuur regelt en transpiratievocht tegenhoudt. Het uitblijven van vocht en het nog aanwezige wolvet stoot de huismijt af – perfect tegen allergieën.

03

Ideale houding


In de matras zit een elastische laag natuurrubber die exact de contouren van het lichaam in elke slaaphouding volgt. Afhankelijk van jouw lichaam in 3 hardheden leverbaar. En altijd met 10 jaar garantie.

Benieuwd? Bel 085 040 9090

Of plan een afspraak​​​​​​​

Gratis
brochure


In deze brochure vind je alle informatie over onze bedden. Vraag 'm snel gratis aan!

Ontdek meer over het Capas bed

Hoofdborden en ombouwen

Beddengoed
en kussens

100% natuurlijke materialen

Alles wat je
wilt weten over
goed slapen