Bed voor de perfecte nachtrust

Beddengoed
en kussens

Onder de wol

Koel in de zomer en warm in de winter


Bij de beste bedden hoort het beste beddengoed. Daarom werken wij bij het beddengoed onder andere met alpaca- en merinowol: materialen die vocht uitstekend verwerken en temperatuur reguleren. Verkoelend in de zomer, warm in de winter. En omdat het beddengoed geen vocht vasthoudt, krijgen beestjes en schimmels geen kans.


Wil je direct goed beddengoed bestellen?

Adviseur Albert legt uit


‘Naast ergonomie

is temperatuur ook

zeer belangrijk’


In deze video legt slaapadviseur Albert Visser uit hoe bijv. de woltopper ervoor zorgt dat je lichaam altijd een aangename temperatuur houdt tijdens het slapen.

Goed beddengoed in

samenwerking met

House in Style

Bij CAPAS dragen we zorg voor het totaal plaatje. Naast slapen op de natuur, afgestemd op jouw lichaam, moet ook de toplaag goed zijn. Geheel in stijl en passend bij het interieur van de slaapkamer. Daarvoor hebben wij fijn beddengoed van goede kwaliteit. Een dekbedovertek die je met een gerust hart over je heen trekt voor een heerlijke nachtrust, maar die je ook de volgende dag uitgerust achterlaat omdat het één is met de omgeving. Goed slapen: 't moet wel mooi zijn! Voor het beddengoed werken we samen met House in Style: van de fijnste luxe dekbedovertrekken tot aan heerlijke linnen hoeslakens. Als je echt luxe wilt ervaren is het beddengoed en bedlinnen van House in Style iets voor jou. Direct bestellen? Dat kan via onze webshop!

‘Hierom kiest CAPAS

voor het beddengoed

van House in Style’


In deze video legt slaapadviseur Albert Visser uit waarom CAPAS overtuigd is van de unieke eigenschappen van de beste kwaliteit bedlinnen voor een bewezen betere nachtrust.

De kussens

Ergonomisch gevormd


En ten slotte; de natuurlatex kussens - ergonomisch gevormd en op maat voor je lichaam. In 9 varianten: 3 verschillende diktes (9, 12 en 14 cm) en 3 verschillende hardheden. De kussens bestaan uit 3 zones, zodat je hoofd goed wegzakt en je nek de juiste ondersteuning krijgt - voor als je op je rug slaapt, maar ook wanneer je op je zij ligt. Onze klanten zijn al laaiend enthousiast, maak een afspraak en ontdek het zelf!

Ergonomisch wollen kussen

Anti-allergische comforel in een kasjmieren hoes

Ergonomisch natuurlatex kussen

100% natuurlatex in een anti-allergische bamboehoes

Benieuwd? Bel 085 040 9090

Of plan een afspraak​​​​​​​

Gratis
brochure


In deze brochure vind je alle informatie over onze bedden. Vraag 'm snel gratis aan!

Ontdek meer over het Capas bed

Bedbodems en matrassen

Hoofdborden en ombouwen

100% natuurlijke materialen

Alles wat je
wilt weten over
goed slapen