Een matras dat past
bij jouw lichaam

Dat vind je bij Capasbed


Als je dit leest, ben je vast op zoek naar een écht goed matras. Een matras dat past bij jouw lichaam, waar je jarenlang heerlijk op kunt slapen. Bij Capasbed vind je precies wat je nodig hebt: maar liefst negen, verschillend samengestelde, matrassen die wij volledig op jou lichaam afstemmen. Gemaakt van 100% natuurlijke materialen. Plus, als je een compleet bed zoekt, de individueel instelbare lattenbodem die daarbij hoort. Nieuwsgierig? Plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom. Of download onze gratis brochure!

.

Het meest duurzame
matras

Matrassen voor een gezonde nachtrust


Capas heeft jaren onderzoek
gedaan naar het beste en
meest duurzame matras


Voor dit beste en meest duurzame matras hebben we uiteindelijk gekozen voor 100% natuurubber. Dit natuurlijke materiaal vormt perfect mee met je lichaam. Het biedt voldoende steun, maar door de hoge puntelasticiteit geeft het goed mee bij schouders en heupen, zodat je rug altijd mooi recht ligt. Het matras is omhuld met een laag isolerende Merino-wol en het slaapoppervlak bestaat uit comfortabel bamboe-textiel. Voor een perfecte warmte- en vochthuishouding en dus nog comfortabeler slapen.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in onze showroom.

.

CAPAS Matras

Basis


› 100% natuurrubber
› Afritsbare tijk met 500 gr/m2 wol en bamboe omhulsel
› Matrashoogte: 19 cm
› In soft, medium en hard
› Leverbaar in elke maat
.


CAPAS Matras

Premium


› 100% natuurrubber
› Afritsbare tijk met 500 gr/m2 wol en bamboe omhulsel
› Matrashoogte: 23 cm

› 7 comfortzones
› In soft, medium en hard
› Leverbaar in elke maat

CAPAS Matras

Premium+


› 100% natuurrubber
› Afritsbare tijk met 500 gr/m2 wol en bamboe omhulsel
› Matrashoogte: 28 cm

› 7 comfortzones
› In soft, medium en hard

› Leverbaar in elke maat

Advies over
het beste
matras


Een matras aanschaffen is investeren in je gezondheid. Laat je daarom goed adviseren over de verschillende materialen, de opbouw in lagen en de duurzaamheid. Let daarbij op puntelasticiteit, temperatuurregeling, het aantal zones en hoe lang het matras meegaat. Bekijk de video voor meer.

.

.

Combineer je matras met
een instelbare bodem

Capasbed heeft naast super comfortabele matrassen ook unieke eigen lattenbodems. Onze bodem stellen wij af op jouw lichaam door elke lat in hoogte en hardheid te variëren. Hoe dat werkt leggen wij je uit in de onderstaande video. Onze bodems zijn verkrijgbaar in twee modellen (Capas-Ergo en Capas-ErgoPlus). Elk model kan zowel vlak als elektrisch verstelbaar worden uitgevoerd. Daarnaast bieden wij ons bedsysteem ook in een hoog/laag versie als seniorenbed. Onze bodems hebben een vanaf-prijs van € 700,-.

Adviseur Albert legt uit


Zo stellen we de bodem handmatig
op je lichaam in


In deze video legt slaapadviseur Albert Visser uit hoe de lattenbodem volledig op jouw lichaam is ingesteld.

Oók een 9+ scoren op je nachtrust?

.Als je bij ons een bed koopt, geven we je eerst een persoonlijk slaapadvies in onze showroom. Daarbij kiezen we samen het juiste matras en stellen we de bodem lat voor lat in hoogte en veerkracht af op jouw lichaam. Echt… je hebt nog nooit zo’n lekker bed gevoeld! Niet voor niets geven onze klanten Capasbed een tevredenheidsscore van 9,5!

Video fysio

Slaapadvies van een expert


Het gaat om
de ontspanning
van jouw rug


In deze video legt slaaptherapeut Chantal de Wit van Alpha uit waarom een goed bed zo belangrijk is en waarom Capasbed dus samen met Alpha Fysiotherapie aan het beste bed voor je rug werkt.

Albert Visser, Slaapadviseur

'Wij nodigen je graag uit voor
vrijblijvend slaapadvies.
In de showroom of telefonisch.'