Een CAPAS bed met boxspring design

het beste van twee werelden…

Het typische boxspring design is populair bij mensen
die zich oriënteren op een nieuw bed.


Zij vinden een boxspring luxe uitstralen. Bovendien worden bij de productie van een moderne boxspring natuurlijke materialen toegepast en is ook een boxspring op maat bij veel leveranciers geen enkel probleem. Ondanks dit alles zijn wij bij CAPAS geen fans van de boxspring. Het gaat hier immers letterlijk om een houten bak met metalen veren en daarop een matras met binnenvering, al dan niet omgeven door een harde rand. Het is een ‘doos’. En wij zweren nu eenmaal bij de flexibele lattenbodem!

Nadelen van de boxspring


Het belangrijkste nadeel van een boxspring bed is dat de bodem bestaat uit een harde plank in plaats van individueel afstelbare latten. Je kunt een boxspring matras dus niet afstellen op je eigen lichaamsvormen, gewicht en persoonlijke slaapvoorkeuren. En heb je eenmaal een boxspring op hardheid gekocht, dan zit je eraan vast. Dus mocht je flink wat gewicht verliezen (of winnen) dan valt er niets meer aan te veranderen. Boxspring matrassen bieden minder keuzevrijheid en instelmogelijkheden om de slaapergonomie te verbeteren.

Boxspring design
van CAPAS


Als jij een boxspring bed mooier vindt dan een bed zonder boxspring, maar je wilt óók profiteren van de grote comfortverhogende mogelijkheden van een bed met lattenbodem, dan hebben wij goed nieuws voor je. CAPAS verkoopt namelijk bedden met boxspring look. Zo profiteer je van het typische boxspring design én van een ergonomisch, op jouw lichaam instelbaar bed. En natuurlijk maken wij altijd gebruik van duurzame, natuurlijke materialen. Het beste van twee werelden dus.

Boxspring luxe en variatie van CAPAS


Bij CAPAS kun je kiezen uit 5.000 verschillende beddencombinaties, dus er is zeker een boxspring design dat aansluit bij jouw smaak. Denk aan een boxspring in klassieke of landelijke stijl, een stoere, robuuste boxspring of juist de ‘boxspring velvet’ met een fluweelzachte luxe uitstraling. Wat al deze bedden gemeen hebben: de specialisten van CAPAS stellen je bed perfect af op jouw persoonlijke wensen en proporties waardoor je er fantastisch op zult slapen. Gegarandeerd!

Maak kennis met CAPAS
boxspring-look bedden


Wil je meer weten over ons aanbod op het gebied van lattenbodem-bedden met boxspring design? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over het optimaliseren van je slaapcomfort én het naar jouw smaak inrichten van je slaapkamer.

Neem voor meer informatie over seniorenbedden
gerust contact op met slaapadviseur Albert Visser.

info@capasbed.nl of bel (085) 0409 090

Wil je meer weten?

Gratis brochure

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem snel gratis aan!

Het bed van

1000 stijlen