Wij kunnen mooi praten

maar wat vinden
mensen zelf?

Tevreden kopers zijn de beste verkopers. Klinkt wat cliche, maar het is echt zo. We geloven absoluut in onze bedden, maar houden er niet van om uw met grote woorden en mooie superlatieven te overtuigen. We laten de CAPAS klanten graag het woord doen, dan mag u zelf oordelen. Heeft u zelf een ervaring met CAPAS die u wilt delen of heeft u een vraag/opmerking voor ons? Laat het ons horen, we zijn benieuwd!

Klantervaring

‘geholpen tot in de kleinste details’

Elza Reemst

Zonder het te vragen nam de
monteur de tijd om het bed zo aan
te passen dat het goed aansloot

“Ik heb een hele fijne ervaring met mijn aankopen bij Capas. Ons vorige bed was te klein en we waren daarom op zoek naar een beter exemplaar. Capas hielp ons al vanaf de eerste afspraak tot in de kleinste details. Zo zijn we bij het leveren van de spullen vakkundig geholpen door de monteur. We hadden onze ombouw ergens anders gekocht en de lattenbodem van Capas bleek niet meteen te passen. Zonder te vragen nam de monteur de tijd om het bed zo aan de te passen dat het goed aansloot. Bovendien was het geen probleem om mijn eerste kussen te ruilen voor eentje die wel goed bij mij aansloot. Ook is het bed na een paar weken opnieuw gesteld omdat we niet helemaal lekker lagen. Na deze actie lig ik top en voel ik mijn rug niet meer. Ik ben dus heel tevreden dat ze de tijd voor ons namen en hebben meegedacht totdat alles helemaal perfect lag.”

Klantervaring

‘je krijgt écht waar voor
je geld’

Stef & Connie Middelkoop

Tijdens de beurs in Gorinchem viel ons de verzorgde stand van Capas op

We zouden eigenlijk voor een ander merk gaan, maar de mooi opgemaakte bedden en het leuke gesprek met een van de medewerkers deden ons besluiten om voor Capas te gaan. Enige tijd later kwam een van de verkopers bij ons thuis op bezoek. Hij liet alle mogelijkheden zien en gaf helder antwoord op onze vragen. We waren daardoor snel overtuigd en kochten diezelfde avond nog het bed. Ook de service is goed voor elkaar bij Capas. Afspraken worden keurig nagekomen en om zeker te zijn van de juiste keuze biedt Capas 90 nachten probeertijd. En ja, ze blijven terugkomen tot je perfect ligt. Uitstraling, kwaliteit en service: Capas heeft het allemaal. Je krijgt echt waar voor je geld!”

...

Zeer goede service en een perfect product. Wij slapen nu alweer 4 maanden op het bed. We zijn zeer tevreden. Het bed wordt geheel afgesteld op de juiste lighouding..

Onze klanten geven CAPAS gemiddeld een 9.0. Zijn we best een klein beetje trots op!

Bel (085) 040 9090

En maak een afspraak
Welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Let op: onze showroom is geopend,
maar i.v.m. het coronavirus enkel op afspraak te bezoeken.

Wil je meer weten?

Gratis brochure

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem gratis aan, dan ontvang je 'm digitaal!