je wilt
gewoon goed

slapen.

lees hier hoe

ons verhaal
aanbevolen
door de pro's

Uit medisch-wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je lichaam het beste tot rust komt wanneer het in 'ligstand' zijn natuurlijke vorm – zoals wanneer je rechtop staat – kan behouden. Door het ondersteunen van je lichaam op de juiste plaats zal je nachtrust dus verbeteren. Zodat je wervelkolom beter herstelt na een dag zitten, staan en lopen. En dit is mogelijk – met een gepersonaliseerd bed van CAPAS. Getest en aanbevolen door een externe fysiotherapeut!

“ontspanning van uw rug,
daar gaat het om”

Slaapexpert CHANTAL DE WIT

Alpha Fysiotherapie

advies van een expert

slapen in je
natuurlijke vorm.

Dagelijkse belasting vraagt heel wat van uw rug. Vandaar dat ontspanning van uw rug zo belangrijk is. Je rug ontspant het best tijdens de slaap. Daarom is een correcte ondersteuning van het lichaam een absolute voorwaarde voor een goede nachtrust
.


Uit medisch-wetenschappelijk onderzoek blijkt dat uw lichaam het beste tot rust komt wanneer het bij het liggen zijn natuurlijke vorm – zoals wanneer je rechtop staat – kan behouden.


Bij Alpha fysiotherapie geloven we dat het ondersteunen van uw lichaam op de juiste plaats uw nachtrust zal verbeteren en uw wervelkolom beter laat herstellen na een dag staan. En dit is mogelijk – met een gepersonaliseerd bed van Capas.

de tussenwervelschijf:
kern van de zaak.
Tussen je wervels zitten schijven die zich gedurende de nacht vullen met vocht. Ze werken als een soort spons. Minder druk betekent meer vulling met vocht. En dat is belangrijk voor de dag erna. De tussenwervelschijven werken namelijk als schokdempers gedurende de dag. Met slapen laad je ze als het ware weer op. En dat gaat dus het best en het snelst wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft tijdens het slapen. Die neutrale positie bereik je met de juiste lattenbodem en dito matras.
​​​​​​​

het bed past zich aan, niet jij

Het Capas systeem geeft een gepersonaliseerde ondersteuning en past het bed aan op uw lichaamsprofiel. Zo wordt het lichaam tijdens het slapen op een heel unieke en persoonlijke manier ondersteund. Zodat de tussenwervels tijdens de slaap kunnen herstellen.

zijslapen in rechte lijn

Wie op de zij slaapt heeft de meeste druk op de schouder en heupen. Waar de meeste bedden hier pushen heeft Capas bedden die u hier juist laten inzakken. De bedden van Capas bieden echter wel steun aan de wervelkolom. De verhoogde druk op schouders en heupen en de verzakkingen van de wervelkolom kunnen het lichaam in posities brengen waar musculoskeletale stress de voordelen van slaap teniet kan doen.

klantervaringen

‘je krijgt écht
waar voor je geld’

Stef & Connie Middelkoop

tijdens de beurs in Gorinchem viel
ons de verzorgde stand van Capas op

We zouden eigenlijk voor een ander merk gaan, maar de mooi opgemaakte bedden en het leuke gesprek met een van de medewerkers deden ons besluiten om voor Capas te gaan. Enige tijd later kwam een van de verkopers bij ons thuis op bezoek. Hij liet alle mogelijkheden zien en gaf helder antwoord op onze vragen. We waren daardoor snel overtuigd en kochten diezelfde avond nog het bed. Ook de service is goed voor elkaar bij Capas. Afspraken worden keurig nagekomen en om zeker te zijn van de juiste keuze biedt Capas 90 nachten probeertijd. En ja, ze blijven terugkomen tot je perfect ligt. Uitstraling, kwaliteit en service: Capas heeft het allemaal. Je krijgt echt waar voor je geld!”

Stef & Connie

matras.

Een CAPAS matras is 23 centimeter dik en in elke maat leverbaar. Onze matrassen geven optimale steun en zorgen voor een gezonde vochthuishouding.

bodem.

Bij onze lattenbodems is de vering van elke lat individueel instelbaar, zodat we je bed kunnen afstemmen op jouw proporties. Zo krijgt iedereen het bed dat bij hem of haar past.

wol.

Goed slapen dankzij schapen: wollen hoofdkussens, wollen dekens, wollen toppers, wollen moltons. Als het kon bouwden we ons huis nog van wol. Wol ventileert en isoleert!

een optelsom:

afgestemd op jouw lichaam

vochtvrij slapen met merinowol en bamboe

onderbouwd met fysiotherapeutische kennis

t/m 30 nov 2020
gratis slaappakket.
Bij aanschaf van een bed krijg je een gratis bamboepakket – bestaande uit een hoeslaken, dekbedovertrek en kussenslopen. Dat betekent dat we €350 bij een tweepersoonsbed en €255 bij eenpersoonsbed cadeau geven!

eerst meer weten?
brochure aanvragen.
In onze brochure tref je een overzicht van onze collectie en materialen vergezeld met een prijslijst. Vraag hem gratis aan, en ontvang een leuke extra verrassing!

hoofdborden
want het moet
wel mooi zijn.

Overtuigd van ons verhaal? Fijn. Want dat gaat je betere nachtrust opleveren. Zo'n bed verdient toch een krans? Daarom ontwikkelden we naast ons slaapsysteem een serie smaakvolle hoofdborden, passend bij de degelijkheid van een CAPAS bed. Want het oog wil ook wat.