WEGENS SUCCES VERLENGD!
» TOT 30 NOVEMBER 2019

heel veel korting
op een hoop.

Maak een vrijblijvende afspraak en verzilver jouw korting op wolproducten, matras of lattenbodem. Of op een compleet bed. Graag tot ziens!

lekker slapen tussen wol

niet te koud,
niet te warm.

Slapen op echte schapenwol is niet alleen in de zomer een verademing. Juist in de herfst – wanneer het net te koud, net te warm is – maakt onze wol het verschil. Kies ook voor gezond slapen en profiteer tot 30 november van kortingen die kunnen oplopen tot maar liefst 600 euro!​​​​​​​


Meer weten? Bel - 085 040 9090 of stuur een appje naar-06 3099 3048

alleen een matras
€ 100 korting.
Ons 23 cm. dikke matras is opgebouwd uit verschillende lagen. De omhullende stof of tijk is van bamboevezels. Direct daaronder komt een laag merino-wol die de temperatuur regelt en transpiratievocht tegenhoudt.

ook een lattenbodem?
€ 200 korting.
Bij CAPAS kijken we sowieso eerst naar wat jouw lichaam nodig heeft. Je lengte, de breedte van je schouders en heupen, we willen het allemaal weten zodat we de lattenbodem van het bed op jouw lichaam kunnen afstellen. Op maat, dus.

met wolpakket?
€ 400 korting.
Merinowol bestaat uit fijne haartjes die licht kroezen, waardoor het goed ventileert. Tegelijk is het een vettige wol, die vocht uitstekend verwerkt. Het houdt je lichaam op temperatuur. Perfect materiaal dus voor dekens en toppers!

compleet bed?
€ 600 korting.
Naast een gezond slaapsysteem heeft CAPAS stijlvolle hoofdborden in collectie. Zodat je niet alleen lekker, maar ook nog een beetje stijlvol slaapt. Meer weten over een bed? Laat het ons weten, dan vertellen we hón–derd–uit.

capas? slapen op Wol?
wat betekent dat
eigenlijk?

Wij van CAPAS hebben goed slapen op een gezond bed tot onze missie verheven. En goed slapen, dat doe je dus tussen de wol. Meer weten?

* Deze kortingen gelden op een tweepersoonsbed en niet i.c.m. andere acties.