Goed slapen

is ook mooi slapen

Hoofdborden
slapen in stijl.

Op zoek naar een mooie, rustige slaapkamer? Creëer jouw ideale droomomgeving met behulp van onze bedden met design hoofdbord. Met onze hoofdborden geef je je kamer een persoonlijke look. In welke stijl je ook wenst. Met capiton of knopen voor een landelijke of juist chique sfeer. Of eenvoudig afgewerkt hoofdbord met hout en zelfs minimalistisch voor alle uiteenlopende woonstijlen. Meer weten over een hoofdbord? Laat het ons weten, dan vertellen we honderduit.

Hoofdborden van stof, leer of hout
de sfeer

die bepaal jij.
Een bed is meer dan een lattenbodem en een matras. Het is ook een meubelstuk dat zich thuis moet voelen in jouw slaapkamer. De juiste sfeer creëer je onder andere met een van onze hoofdborden. Onze hoofdborden zijn geheel naar wens samen te stellen. Capas heeft namelijk een breed assortiment aan materialen en kleuren.


Denk bij het selecteren van het hoofdbord, naast stijl, ook aan de eventuele functie. Misschien wil je wel tegen het hoofdbord aan zitten wanneer je een boek leest. Kies dan een van onze zacht afgewerkte hoofdborden. Wil je ook je leesboek of telefoon ergens kwijt? Dan is een van onze extra brede hoofdborden de oplossing.

Verschillende soorten hoofdborden
natuurlijk
mooi slapen.

CAPAS heeft momenteel 10 stijlvolle hoofdborden in collectie. Denk aan zachte, gecapitonneerde hoofdborden. Maar ook stoffe of houten hoofdborden. Of een combinatie van stof en hout.


Vind je tussen onze hoofdborden nu niet wat je zoekt? Laat het ons weten, dan maken we het voor je!

mEER WETEN?
vraag de brochure aan.
In onze brochure tref je een overzicht van onze collectie en materialen vergezeld met een prijslijst. Zo heb je al vanaf €2.900 een bed. Volledig op jouw design wensen afgestemd. Vraag de brochure gratis aan, en ontvang een leuke extra verrassing!
​​​​​​​
of kom langs
in onze showroom.
De beste manier om uit te vinden of een CAPAS bed bij jou past is een bezoek aan onze showroom in Ochten. Hier hebben we een aantal van onze bedden, met diverse hoofdborden, in verschillende sferen gedompeld. We werken op afspraak en gaan er dan ook écht even voor zitten.