Bed voor de perfecte nachtrust

Hoofdborden
en ombouwen

Beddencollectie

8 hoofdborden met 1000 stijlopties


CAPAS heeft 8 stijlvolle hoofdborden in de collectie. Maar met de eindeloze maatwerkopties qua materialen en stijlen bieden wij het bed van 1000 stijlen! Met capiton of knopen voor een landelijke of juist chique sfeer. Of eenvoudig afgewerkt met hout en zelfs minimalistisch voor alle uiteenlopende woonstijlen. Wil je meer weten? Neem contact op of plan een vrijblijvende afspraak in de showroom, dan vertellen we honderduit en kunnen we heel veel laten zien! Ontdek hieronder de hoofdborden, die eindeloos aan te passen zijn qua stijl. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie.

Hoofdborden

Stof, leer of hout.

Strak, chic of landelijk.

De sfeer, die bepaal jij.


Een bed is meer dan een lattenbodem en een matras. Het is ook een meubelstuk dat zich thuis moet voelen in jouw slaapkamer. Daarvoor maak je de keuze uit een breed assortiment materialen en kleuren. Bij voorkeur in onze showroom, waar we een aantal van onze bedden in verschillende sferen hebben gedompeld.

Eindeloos mixen & matchen met materialen en stijlen.

Gezond slapen zonder rugpijn blijft onze prioriteit en we laten het er nog heel goed uitzien ook!

Ook bredere
hoofdborden
​​​​​​​zijn mogelijk

Zeg het maar!

Benieuwd? Bel 085 040 9090

Of plan een afspraak


Als beddenspecialist bieden wij ook alle accessoires, zoals poten in diverse stijlen. Plus een compleet assortiment meubels voor naast en om het bed. Denk aan nachtkastjes, krukjes, hockers en bankjes. Indien gewenst in dezelfde stof of stijl als het bed. Benieuwd? Welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Goed slapen heeft aandacht nodig​​​​​ en omdat wij die u ten volste willen geven, werken wij op afspraak. Bel (085) 040 9090 of maak een afspraak hieronder.

Gratis
brochure


In deze brochure vind je alle informatie over onze bedden. Vraag 'm snel gratis aan!

Ontdek meer over het Capas bed

Bedbodems en matrassen

Beddengoed
en kussens

100% natuurlijke materialen

Alles wat je
wilt weten over
goed slapen