De collectie

Op een rij, kort en goed

Het matras

Een CAPAS matras is in elke maat leverbaar en verkrijgbaar in verschillende hardheden, diktes en zones. Daarmee is het matras volledig af te stemmen op het lichaam. Ze geven optimale steun en zorgen voor een gezonde vochthuishouding. En... je krijgt 10 jaar volledige garantie.

Onder de wol

Goed slapen dankzij schapen: wollen hoofdkussens, wollen dekens, wollen toppers. Als het kon, bouwden we ons huis nog van wol. Wol ventileert en isoleert!

De lattenbodem

Bij onze lattenbodems is de vering van elke lat individueel instelbaar, zodat we je bed kunnen afstemmen op jouw proporties. De bodem is ook verstelbaar in hoogte en dat is uniek! Zo krijgt iedereen het bed dat bij hem of haar past. Deze handmatige afstemming van de lattenbodem is als je het ons – en onze klanten – vraagt onmisbaar.

Hoofdborden

Zo'n bed verdient toch een krans? Daarom ontwikkelden we naast ons slaapsysteem een serie smaakvolle hoofdborden, passend bij de degelijkheid van een CAPAS bed. Want het oog wil ook wat.

Hoeslakens

Een CAPAS hoeslaken is gemaakt van bamboe, met vezels vol micro-gaatjes, waardoor de stof 60% beter absorbeert dan katoen. Door de capillaire werking wordt transpiratievocht zijwaarts afgevoerd zodat het matras relatief droog blijft.

Kussens

En ten slotte; de natuurlatex kussens - ergonomisch gevormd en op maat voor je lichaam. In 9 varianten: 3 verschillende diktes (9, 12 en 14 cm) en 3 verschillende hardheden. De kussens bestaan uit 3 zones, zodat je hoofd goed wegzakt en je nek de juiste ondersteuning krijgt - voor als je op je rug slaapt, maar ook wanneer je op je zij ligt. Onze klanten zijn al laaiend enthousiast, maak gewoon een afspraak en ontdek het zelf!

Bel (085) 040 9090

en maak een afspraakWelkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Goed slapen heeft aandacht nodig
​​​​​​​en omdat wij die u ten volste willen geven, werken wij op afspraak.

Wil je meer weten?

Gratis brochure

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen. Vraag hem snel gratis aan!

Capas presenteert:

Het bed met
een verhaal