Discreet elektrisch verstelbaar seniorenbed

Met een onzichtbaar liftsysteem

Bij een seniorenbed denk je al gauw aan een soort ziekenhuis-
​​​​​​​oplossing, met hoge stalen hekken, wielen en een trekstang.


Daar is op zich niks mis mee, zeker niet als tijdelijke oplossing, bijvoorbeeld als leenbed van de thuiszorg of het Groene Kruis. Maar eerlijk is eerlijk, de meeste ‘medische’ seniorenbedden zijn niet echt fraai te noemen. Dat is jammer, want er zijn veel mooiere oplossingen. Vooral interessant voor mensen die gewoon thuis wonen en alleen wat moeite krijgen met in bed gaan liggen en bij het opstaan. Of mensen die zorg nodig hebben, waarbij een hoog bed makkelijk is voor degene die die zorg biedt en het bed opmaakt. Hoe dan ook is lang niet altijd een ziekenhuisbed nodig en volstaat vaak een standaardbed, maar dan hoger.

CAPAS seniorenbed-oplossing


We zeggen ‘standaardbed’ maar eigenlijk heeft CAPAS helemaal geen ‘standaard’-bedden. Wij maken alleen bijzondere, hoogwaardige, op ieders persoonlijke fysieke eigenschappen instelbare lattenbodem-bedden die garant staan voor een gezonde nachtrust. Er zijn wel duizend verschillende designs, kleuren en stijlen, dus er is zeker een bed naar jouw smaak. En het mooie is nu, dat wij elk willekeurig CAPAS-bed kunnen voorzien van een discreet elektrisch liftsysteem, zodat het óók geschikt is als verhoogd seniorenbed.

Extra goed uitgerust met CAPAS


In dit geval kunnen we ‘goed uitgerust’ in alle betekenissen gebruiken, want als wij een CAPAS-bed professioneel uitrusten met een bedverhogend liftsysteem, kun je ook bij een seniorenbed volop profiteren van de topkwaliteit lattenbodems en matrassen en het fraaie design van een CAPAS-bed. Waardoor je beter slaapt en goed uitgerust weer opstaat. Een CAPAS-bed is ook uitstekend geschikt voor mensen met rugklachten.

Onzichtbaar verstelbaar seniorenbed


Het mooie van een door CAPAS op maat gemaakt en op je persoonlijke wensen ingesteld seniorenbed is dat de elektrische bedverhoger geheel onzichtbaar is. Zo op het oog staat er een doodgewoon bed in de kamer, met als enige opvallende element de afstandsbediening van het liftsysteem. En de hoogte natuurlijk! Vanzelfsprekend kunnen we voor tweepersoonsbedden of lits-jumeaux elk bed individueel voorzien van een liftsysteem. Al vinden wij het voor de uitstraling vaak chiquer om beide bedden gelijktijdig op te laten tillen.

Op zoek naar een seniorenbed met
elektrisch verstelbare bodem?


Kijk rustig even rond op onze site. Alles wat wij hier vertellen over onze bedden geldt nét zo goed voor de seniorenbedden met elektrische bedverhoger. Bij CAPAS koop je namelijk geen seniorenbed maar een CAPAS-bed. Dat toevallig óók geschikt is voor senioren.

Neem voor meer informatie over seniorenbedden
gerust contact op met slaapadviseur Albert Visser.

info@capasbed.nl of bel (085) 0409 090

Wil je meer weten?

Gratis brochure

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem snel gratis aan!

Het bed van

1000 stijlen