Het bed van
1000 stijlen

STIJLVOL ÉN ERGONOMISCH

Hoofdborden, ombouwen en bedlinnen

Eindeloos combineren met
unieke maatwerkopties

CAPAS heeft maar liefst 8 stijlvolle hoofdborden in de collectie. Maar met de eindeloze maatwerkopties qua materialen en stijlen bieden wij het bed van 1000 stijlen! Met capiton of knopen voor een landelijke of juist chique sfeer. Of eenvoudig afgewerkt met hout en zelfs minimalistisch voor alle uiteenlopende woonstijlen. Wil je meer weten? Neem gewoon contact op of plan een vrijblijvende afspraak in de showroom, dan vertellen we honderduit en kunnen we heel veel laten zien!

Hoofdborden

Onze trots

Stof, leer of hout.
Strak, chic of landelijk.
De sfeer, die bepaal jij.

Een bed is meer dan een lattenbodem en een matras. Het is ook een meubelstuk dat zich thuis moet voelen in jouw slaapkamer. Daarvoor maak je de keuze uit een breed assortiment materialen en kleuren. Bij voorkeur in onze showroom, waar we een aantal van onze bedden in verschillende sferen hebben gedompeld.

Ontdek eindeloos mixen & matchen

Gezond slapen zonder rugpijn blijft onze prioriteit en we laten het er nog heel goed uitzien ook!

Ook bredere
hoofdborden
zijn mogelijk.

Zeg jij het maar!

Heerlijk bedlinnen

van House in Style

Bij de beste bedden hoort het beste beddengoed. Daarom werken we samen met House in Style: van de fijnste luxe dekbedovertrekken tot aan heerlijke linnen hoeslakens. Als je echt luxe wilt ervaren in je slaapkamer is het beddengoed en bedlinnen van House in Style iets voor jou. Direct bestellen? Dat kan op onze nieuwe webshop: slapenonderdewol.nl

Maak je slaapkamer echt compleet met het heerlijke bedlinnen van House in Style.

Luxe beddengoed in samenwerking met House in Style©

In deze video legt slaapadviseur Albert Visser uit waarom CAPAS overtuigd is van de unieke eigenschappen van de beste kwaliteit bedlinnen voor een bewezen betere nachtrust.

Een heerlijk bed en alles eromheen
Ontdek het in de showroom
Als beddenspecialist bieden wij ook alle accessoires, zoals poten in diverse stijlen. Plus een compleet assortiment meubels voor naast en om het bed. Denk aan nachtkastjes, krukjes, hockers en bankjes. Indien gewenst in dezelfde stof of stijl als het bed. Benieuwd? Welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Goed slapen heeft aandacht nodig​​​​​ en omdat wij die u ten volste willen geven, werken wij op afspraak. Bel (085) 040 9090 of maak een afspraak hieronder.

Wil je meer weten?
Gratis brochure
In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen. Vraag hem gratis aan!