Wollen deken; natuurlijk goed slapen


1/3 van ons leven slapen we.

De aanschaf van een bed is dan ook een goede investering. Maar wat is nu een goed bed? Een goed bed is een combinatie van natuurlijke materialen en hoogwaardige matrassen en lattenbodems. Bij natuurlijke materialen denken wij o.a. aan wollen dekens en dekbedden. Merino wollen dekens om precies te zijn. Wist je dat het materiaal waarop en waaronder je slaapt, heel bepalend is voor je kwaliteit van slaap? Waarom? Dat leggen we je graag uit!

Wollen deken zorgt voor verlichting van pijnklachtennatuurlijk
pijnvrij slapen.


Ons advies is om niet onder maar tussen de wollen dekens te kruipen. Met het gebruik van een wollen deken creëer je optimaal ligcomfort. De wollen deken heeft namelijk een drukverlagende werking. Zodat je fit uit dromenland komt. Elke dag weer. De drukverlagende werking van de wollen deken helpt bovendien om reumatische pijn, rugklachten en artritis te verlichten.

Wollen deken ventileert
natuurlijk
droog slapen.

Iedereen verliest ‘s nachts vocht. De een alleen iets meer dan de ander. Een wollen deken neemt gemakkelijk vocht op en ‘ademt’ het ook weer uit. Het houdt je lichaam perfect op temperatuur – verkoelend in de zomer, warm in de winter. Grote kans dat dat nachtzweten verleden tijd gaat zijn.

Wollen deken is zelfreinigend
natuurlijk
schoon slapen.

Wol bevat van nature lanoline. Wanneer je je wollen deken niet chemisch reinigt, behoud je de zelfreinigende werking van lanoline. Dit wolvet heeft een bacteriewerende en vuilafstotende werking. Zo zorgt het ervoor dat water en vuil niet in de vezel trekken maar juist worden afgestoten.

Wollen deken heeft anti-allergische werking
natuurlijk
vrij slapen.

Wol is dé oplossing voor mensen met allergieën. Om te kunnen nestelen, hebben schimmels vocht en warmte nodig. Dit is met een wollen deken vrijwel onmogelijk aangezien wol ventileert en de temperatuur reguleert. Deze eigenschappen zorgen er ook voor dat huisstofmijt een hekel heeft aan een wollen omgeving. Laat je wollen deken regelmatig luchten en geef huisstofmijt geen kans.

Meer weten?
vraag de brochure aan.
In onze brochure tref je een overzicht van onze collectie en materialen zoals wollen dekens, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem gratis aan, en ontvang een leuke extra verrassing!
​​​​​​​
​​​​​​​
OF kom langs
in onze showroom.
De beste manier om uit te vinden of een CAPAS bed bij jou past is een bezoek aan onze showroom in Ochten. Zo kan je zelf ervaren hoe onze matrassen, wollen dekbedden, toppers en kussen voelen en liggen. We werken op afspraak en gaan er dan ook écht even voor zitten.