Het bed van fitte
​​​​​​​morgen

Het bed van fittemorgen!

Dat gevoel van de eerste zonnestralen die
’s ochtends op je gezicht schijnen... De geur
van mals gras en het gekwetter van vogels;
Da’s heerlijk wakker worden.Toch worden veel mensen - ja, ook jongere - niet zo lekker wakker en hebben ze last van lichte rugpijn. Daarom werken wij met fysiotherapeuten aan de beste ondersteuning voor jouw rug. CAPAS wenst je een ‘fittemorgen!’

Geldig t/m zaterdag 30 april

Je oude matras is nu geld waard!


Let op: je oude matras is geld waard! Bij aankoop van een CAPAS bed vóór zaterdag 30 april 2022 krijg je nu .€100. voor 1 en .€200. voor 2 oude matrassen!

wakker worden zonder die zeurende rugpijn

100% ergonomisch gevormde natuurlatex kussens

Wij werken samen met alpha fysiotherapeuten

Annemarie Theunissen
‘Ik zag het en ’t was precies wat ik wilde!’

Op Facebook zag ik een advertentie langskomen van CAPAS. Dit was een foto van een bed met prachtige ombouw. Dat was precies wat ik wilde! Samen met mijn zus ben ik een kijkje gaan nemen in de showroom, waar ik professioneel geholpen werd door het personeel...

Welkom!. Plan je nu een showroomafspraak, dan betalen wij de brandstofkosten. Zonder kleine letters, welkom!

Benieuwd? Bel (085) 040 9090

en maak een afspraak


Je hoeft niet ‘oud of gebrekkig’ te zijn voor een goed bed en daarom realiseren wij samen met o.a. Alpha Fysiotherapie het beste bed voor uw rug. Neem vrijblijvend contact op en plan een afspraak, dan ontdek je ‘t zelf: welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Goed slapen heeft aandacht nodig ​​​​​​​en omdat wij die u ten volste willen geven, werken wij op afspraak.

Vraag de gratis brochure aan

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem snel gratis aan!