bed voor soepele
​​​​​​​spieren

Het bed voor soepele spieren

Als de dagen nat en guur zijn...
De wind huilt en blaast in de nacht.
Dan wil je slapen zonder rugpijn.
Fit uit bed, elke dag, zonder klacht.Elke ochtend écht fit wakker worden. Dat is voor veel Nederlanders een onbekende beleving. Daarom creëerden wij samen met fysiotherapeuten het beste bed voor de rug. Kom het zelf maar ontdekken!

Een optimale drukverdeling

Soepel en fit
wakker worden

ergonomische
​​​​​​​natuurlatex kussens

Hanneke van Dam
‘Geen last meer van vermoeide benen’

De lattenbodem is ergonomisch ingesteld op de lengte van mijn man (2,1 meter) en later hebben ze de lattenbodem voor mij nog in de juiste stand gezet, zodat ik geen last meer had van vermoeide benen...

Gezond én mooi

ONTDEK DE UNIEKE STIJLOPTIES VAN CAPAS

Meer inspiratie opdoen? Maak kennis met het bed van 1000 stijlen.

Nú een Hollandsmooi schilderij cadeau!

Bij aankoop van een bed bij CAPAS krijg je nu een Hollandsmooi© meesterwerk cadeau! Prachtige schilderijen, aquarellen en etsen van oude Hollandse meesters bij jou aan de muur. Mix en match de meesterwerken bij de stof of het materiaal van je bed! Ga je voor landelijk? Of modern?

Benieuwd? Bel (085) 040 9090

en maak een afspraak


Zeker in deze tijd is het belangrijk dat u goed slaapt, maar vooral fit wakker wordt. Ons ergonomische bed - in samenwerking met fysiotherapeuten gecreëerd - is het ideale bed voor uw rug en slaaphouding. Ontdek het zelf: welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Goed slapen heeft aandacht nodig en omdat wij die u ten volste willen geven, werken wij op afspraak.

Wil je meer weten?

Gratis brochure

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem snel gratis aan!