Regelmatig last
van je rug?

Een bed tegen rugpijn


Correcte ondersteuning

Liggen en slapen in
je natuurlijke vorm

Dagelijkse belasting vraagt heel wat van je rug. Vandaar dat ontspanning van je rug zo belangrijk is. Je rug ontspant het best tijdens de slaap. Daarom is een correcte ondersteuning van het lichaam een absolute voorwaarde voor een goede nachtrust. Uit medisch-wetenschappelijk onderzoek blijkt dat je lichaam het beste tot rust komt wanneer het bij het liggen zijn natuurlijke vorm – zoals wanneer je rechtop staat – kan behouden. Bij Alpha Fysiotherapie geloven we dat het ondersteunen van je lichaam op de juiste plaats je nachtrust zal verbeteren en je wervelkolom beter laat herstellen na een dag staan. En dit is mogelijk – met een gepersonaliseerd bed van Capas.

Slaapadvies van een expert

‘Ontspanning
van je rug, daar
gaat het om’

Bij CAPAS werken we samen met Alpha Fysiotherapie aan het beste bed voor jou en je rug. In deze video legt slaaptherapeut Chantal de Wit van Apha toe waarom een goed bed zo belangrijk is.

de tussenwervelschijf:
Kern van de zaak
Tussen je wervels zitten schijven die zich gedurende de nacht vullen met vocht. Ze werken als een soort spons. Minder druk betekent meer vulling met vocht. En dat is belangrijk voor de dag erna. De tussenwervel-schijven werken namelijk als schokdempers gedurende de dag. Met slapen laad je ze als het ware weer op. En dat gaat dus het best en het snelst wanneer je wervelkolom een neutrale positie heeft tijdens het slapen. Die neutrale positie bereik je met de juiste lattenbodem en dito matras.
​​​​​​​

Het bed past zich aan, niet jij

Het Capas systeem geeft een gepersonaliseerde ondersteuning en past het bed aan op je lichaamsprofiel. Zo wordt het lichaam tijdens het slapen op een heel unieke en persoonlijke manier ondersteund. Zodat de tussenwervels tijdens de slaap kunnen herstellen.

Zijslapen in een rechte lijn

Wie op de zij slaapt heeft de meeste druk op de schouder en heupen. Waar de meeste bedden hier pushen heeft Capas bedden die je hier juist laten inzakken. De bedden van Capas bieden echter wel steun aan de wervelkolom. De verhoogde druk op schouders en heupen en de verzakkingen van de wervelkolom kunnen het lichaam in posities brengen waar musculoskeletale stress de voordelen van slaap teniet kan doen.

Bel (085) 040 9090

En maak een afspraak

Welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Goed slapen heeft aandacht nodig
​​​​​​​en omdat wij die u ten volste willen geven, werken wij op afspraak.

Wil je meer weten?
Gratis brochure
In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem snel gratis aan!