Heerlijk luxe bedden op maat

Tijdloos en van natuurlijke materialen

Bij CAPAS is onze prioriteit om te zorgen dat jij goed slaapt. We maken niet zomaar luxe bedden, maar passen deze ook aan op je persoonlijke lichaamsproporties en slaapvoorkeuren.


Bovendien maken we onze bedden van duurzame, natuurlijke materialen. Maar hoe belangrijk het ook is, je kiest een bed niet puur en alleen op slaapcomfort. Het oog wil ook wat! Daarom biedt CAPAS bedden in heel veel verschillende stijlen, van modern design tot klassiek, van frivool Frans tot minimalistisch.

Bedden op maat in de stijl die bij jou past


Door vrijuit te combineren met onze verschillende materialen, stijlen en hoofdborden kun je echt een luxe bed met rugsteun op maat samenstellen in je eigen persoonlijke stijl. Het hoofdbord kan gewoon van hout zijn, of bekleed met leer of stof, al dan niet gecapitonneerd zijn (een Franse stijl als kussentjes met knopen). Ook zijn er verschillende opties als het gaat om de bedombouw (bijvoorbeeld de boxspring-look) en de bedpoten. Zo creëer je een klassiek bed, een bed in landelijke stijl of juist een heel puur en minimalistisch bed.

Een slaapkamer bij je bed op maat


Kies je eenmaal een mooi design bed, dan horen daar natuurlijk ook accessoires en andere slaapkamermeubels bij, zoals nachtkastjes, krukjes, hockers en bankjes. Met eenzelfde kleur en uitstraling als het bed, of juist contrasterend, voor meer afwisseling in je slaapkamer.

Heerlijk bedlinnen van House in Style


Bij de beste bedden hoort het beste beddengoed. Daarom werken we samen met House in Style: van de fijnste luxe dekbedovertrekken tot aan heerlijke linnen hoeslakens. Als je echt luxe wilt ervaren in je slaapkamer is het beddengoed en bedlinnen van House in Style iets voor jou. Direct bestellen? Dat kan op onze nieuwe webshop: slapenonderdewol.nl

Kies een bed dat bij je past in onze showroom


Kwaliteit is lastig te ervaren via een website of brochure. Als je echt serieus op zoek bent naar een topkwaliteit bed en andere slaapkamermeubels, kun je het beste even langs komen in onze showroom. Daar kun je de materialen aanraken en op je gemak proefliggen. Bovendien kunnen wij je dan meteen laten zien hoe wij jouw luxe bed helemaal op maat voor je afstellen. Zodat je er niet alleen mooi bij ligt, maar ook super comfortabel. Voor een ongestoorde, diepe nachtrust, waardoor je elke dag weer fit als een hoentje wakker wordt.

Benieuwd naar onze luxe bedden op maat?


Je bent van harte welkom aan de Industrieweg 29a in Ochten. Overigens willen wij jou graag onze volle aandacht geven bij de selectie van het juiste bed. Daarom werken wij alleen op afspraak. Plan 'm eenvoudig hieronder!

Neem voor meer informatie over CAPAS maatbedden
gerust contact op met slaapadviseur Albert Visser.

info@capasbed.nl of bel (085) 0409 090

Wil je meer weten?

Gratis brochure

In deze brochure tref je een overzicht aan van onze collectie en materialen, vergezeld met een prijslijst. Vraag hem snel gratis aan!

Het bed van

1000 stijlen